Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Hunger (2009)

Tο να πεθαίνεις απο πείνα... Υπάρχουν 3 στάδια. Το σώμα καταναλώνει θερμίδες από το τελευταίο σου γεύμα. Μετά αρχίζει να μειώνεται το σωματικό λίπος, η πίεση στο αίμα αρχίζει να πέφτει, οπότε και η θερμοκρασία του σώματος. Το 2ο στάδιο μπορεί να κρατήσει λίγες βδόμαδες .Αφού καταναλώσει όλο το λίπος από τον οργανισμό, θα αρχίσει να καταναλώνει τους μυείς σου. Θα αρχίσεις να εξασθενείς. Επειδή θα έχεις υπόταση, θα ζαλίζεσαι, θα πρέπει να προσέχεις όταν κινήσε, όταν σηκώνεσαι... το ήπαρ σου θα σταματήσει να παράγει κετόνες και γλυκόζη. Θα αρχίσεις να παθαίνεις κράμπες. Θα αποκτήσεις ευαισθησία στο θόρυβο, κεφαλαλγία, ευερεθιστότητα... κατάθλιψη και υστερία. Οι βασικές σου πρωτείνες είναι οι πρώτες που θα χαθούν. Θα αρχίσεις να αναζητάς τροφή οπουδήποτε μπορείς να βρεις. Στο 3ο στάδιο ολόκληρο το σύστημα σου αρχίζει να καταρρέει. Ο μεταβολισμός σου μειώνετε στο ελάχιστο καθώς τα όργανα σου αρχίζουν να συρρικνώνονται... είναι η τελευταία βάση πρωτείνης που θα καταναλωθεί. Τέλος, σταματούν όλες οι λειτουργίες σου... καθώς το σώμα σου στην πράξη έχει καταναλώσει τον ίδιο του τον ευατό.
Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να αντέξει μέχρι και 30 μέρες χωρίς τροφή. Πέντε ξένοι ξυπνούν παγιδευμένοι σε ένα υπόγειο μπουντρούμι. Σύντομα συνειδητοποιούν ότι είναι μέρος ενός σαδιστικού πειράματος ενός ανθρώπου που δοκιμάζει τα όρια της ανθρώπινης επιβίωσης. Καθώς οι ημέρες περνούν και δεν βρίσκουν τρόπο διαφυγής, η πείνα τους αυξάνεται και η ανθρωπιά του ξεθωριάζει.
Ένα από τα πολλά low budget rip off του saw με κάποια στοιχεία απο το Cube (1997) με θέμα τον καννιβαλισμό. Επίκαιρο και διδακτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου